Online boodschappen doen bij de lokale verswinkelier!

Menu

Poeliers

Poeliers

Uw poelierswinkel op het LocalFresh platform

LocalFresh is hét online platform dat ambachtelijke, lokale winkeliers van versproducten verbindt met online consumenten. Ook u als poelier kunt zich aanmelden voor deelname aan LocalFresh. U verzekert zich dan van een virtuele winkellocatie op het LocalFresh platform, waarmee u uw poeliersproducten aan tienduizenden online consumenten aanbiedt. 

Klanten vullen op LocalFresh hun winkelmandje met uw producten en rekenen veilig af met iDEAL, waarna de online bestellingen bij u binnenkomen. U ziet meteen wanneer de klant de bestelling komt ophalen zodat u voldoende tijd heeft om deze klaar te zetten. De klant heeft dan al betaald dus u zit nooit met onbetaalde bestellingen. 

Als deelnemer aan LocalFresh kunt u ook rapportages van dag-, week- en maandomzetten uitdraaien zodat u precies ziet wat u via LocalFresh omzet. 

Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden voor deelname. In het LocalFresh portaal kunt u vervolgens zelf uw productassortimen uploaden (of tegen een kleine vergoeding doen onze medewerkers dat voor u), u kunt dag- en weekaanbiedingen aanmaken en uw gehele productassortiment op LocalFresh uitstallen. Daarmee beschikt u tevens over een extra online verkoopkanaal waarmee u uw omzet een flinke boost geeft. 

Bent u benieuwd hoe uw winkelomgeving eruit komt te zien op het LocalFresh platform? Check dan de Sneak Peak voor een indicatie.

Als u zich voor 1 augustus aanmeldt ontvangt u eenmalig € 75,- aan commissietegoed. Meld u daarom nu direct aan en doe mee met hét online platform voor klanten van verswinkeliers.

Twijfelt u of u kunt deelnemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij leggen graag de voordelen van het LocalFresh partnerschap aan u uit.
 

Online ervaring

25 jaar online ervaring

Voor elk apparaat

LocalFresh is geoptimaliseerd voor telefoons, tablets, laptops en desktops

100% veilig

Klanten kunnen veilig betalen met iDEAL en creditcard

LocalFresh: Uw partner in e-commerce

lees hier alle voordelen van een partnerschap