Online boodschappen doen bij de lokale verswinkelier!

Menu

Snoepwinkels

Snoepwinkels

Uw snoepwinkel op LocalFresh

LocalFresh is hét online platform dat ambachtelijke, lokale winkeliers van versproducten verbindt met online consumenten. Ook u als snoepwinkelier kunt zich aanmelden voor deelname aan LocalFresh. U verzekert zich dan van een virtuele winkellocatie op het LocalFresh platform, waarmee u uw assortiment snoep aan tienduizenden online consumenten aanbiedt. 

Klanten vullen op LocalFresh hun winkelmandje met uw snoepproducten en rekenen veilig af met iDEAL, waarna de online bestellingen bij u binnenkomen. U ziet meteen wanneer de klant de bestelling komt ophalen zodat u voldoende tijd heeft om deze klaar te zetten. De klant heeft dan al betaald dus u zit nooit met onbetaalde bestellingen. 

Als deelnemer aan LocalFresh kunt u ook rapportages van dag-, week- en maandomzetten uitdraaien zodat u precies ziet wat u via LocalFresh omzet.

Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden voor deelname. In het LocalFresh portaal kunt u vervolgens zelf uw productassortimen uploaden (of tegen een kleine vergoeding doen onze medewerkers dat voor u), u kunt dag- en weekaanbiedingen aanmaken en uw gehele productassortiment op LocalFresh uitstallen. Daarmee beschikt u tevens over een extra online verkoopkanaal waarmee u uw omzet een flinke boost geeft. 

Bent u benieuwd hoe uw winkelomgeving eruit komt te zien op het LocalFresh platform? Check dan de Sneak Peak voor een indicatie.

Als u zich voor 1 augustus aanmeldt ontvangt u eenmalig € 75,- aan commissietegoed. Meld u daarom nu direct aan en doe mee met hét online platform voor klanten van verswinkeliers.

Twijfelt u of u kunt deelnemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij leggen graag de voordelen van het LocalFresh partnerschap aan u uit.
 

Online ervaring

25 jaar online ervaring

Voor elk apparaat

LocalFresh is geoptimaliseerd voor telefoons, tablets, laptops en desktops

100% veilig

Klanten kunnen veilig betalen met iDEAL en creditcard

LocalFresh: Uw partner in e-commerce

lees hier alle voordelen van een partnerschap